Tuesday, December 21, 2021

Saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa

Saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa



Mutta ei missään vaiheessa saa olla liian sympaattinen vastaus tähän taisteluun, paitsi ehkä "porkkana ja keppi", kontrolloitu vastaus johtavilta viranomaisilta, jotka ovat mukana järjestämässä menetelmää integraatiolle. Uutiset Saksalainen astronautti lähtee avaruuteen tämän ruokakilpailun voittavan aterian kanssa 13. marraskuuta, Eben Diskin. Yhteisömme ääni laajemmalle yhteiskunnalle Jewish News -tiimi esiintyy säännöllisesti televisiossa, radiossa ja valtakunnallisen lehdistön sivuilla kommentoimassa juutalaisyhteisöä koskevia tarinoita, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa. Olen kamppaillut sen ajatuksen kanssa, että olen rasisti. Angela Merkel on arkkitehti saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa vapaan ja demokraattisen Euroopan rappeutuminen. Miksi lyhyet miehet tekevät parempia aviomiehiä





Liittyvät aiheet



Jokaisella maalla on oma kulttuurinsa ja tapansa, joita on noudatettava, mukaan lukien seurustelu. Mitä tulee Euroopan maihin, ne ovat todellakin moderneja saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa Amerikassa, mutta heillä on useita konservatiivisia sääntöjä, kun on kyse miehen ja naisen suhteesta. Jos et ole saksalainen syntyperäinen tai et ole koskaan käynyt Saksassa, saatat huomata, että jotkut kulttuurit ovat hyvin erilaisia ​​kuin sinun.


Siitä huolimatta, jos seurustelet saksalaisen kanssa tai aiot asua siellä, sinun on oltava tottunut heidän treffikulttuuriinsa Saksassa. Selvitetään, mitä ne ovat! Suurin osa saksalaisista on avoimia eivätkä pidä kenestäkään, joka lyö ympäriinsä. He suosivat suoraa kysymystä kaikessa ja pitävät ihmisistä, jotka ilmaisevat mielipiteensä vapaasti. Saksalaiset loukkaantuvat harvoin tällaisista kysymyksistä, ja he varmasti antavat sinulle saman suoran vastauksen. Mutta jos vain tapaat hänet, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa, tai ei ole kulunut kauan sen jälkeen, kun tapasitte, älä kysy kovin henkilökohtaista kysymystä.


Sukupuoliroolierot Saksassa eivät ole yhtä voimakkaita kuin Amerikassa tai Ruotsissa. Vaikka pariskunnat molemmissa maissa yleensä jakavat laskut keskenään, saksalaiset miehet voivat ottaa kaikki laskut.


Mutta se ei aina ole sujuvaa vain niin. Jos sinulla on konservatiivinen mieli ja poikaystäväsi on moderni, hän saattaa ihmetellä, miksi hänen pitäisi ottaa kaikki laskut. Mutta joillekin muille saksalaisille miehille se, että naiset saavat maksaa laskunsa itse, loukkaa heidän ylpeyttään.


Kaiken kaikkiaan eri olosuhteille tapahtuu eri asioita. Jos satut olemaan joku myöhään teini-iässä tai 20-vuotiaana ja seurustelet jonkun kanssa ikäisistäsi, sinun on parempi jakaa laskut. Et voi odottaa, että poikaystäväsi, joka on vielä kollaasiopiskelija, maksaisi aterioistasi, vaikka hänellä itsellään ei ole vielä tasaisia ​​tuloja. Saksalaiset elävät tasa-arvoisesti miesten ja naisten kanssa. Tämä ei koske, kun he menevät ulos syömään. Saksalaiset parit jakavat talon vuokran tasaisesti miesten ja naisten kesken.


He näkevät toisensa myös vahvana ja itsenäisenä ihmisenä, joten näet harvoin miehen avaavan oven naiselle. Ei sillä, että he eivät välittäisi, mutta miehet näkevät, että naiset voivat pärjätä täysin itsenäisesti. Niin, ja kyllä, naisilla ei ole tätä etuoikeutta julkisilla paikoilla - jos nouset viimeisenä bussiin, kukaan ei tarjoa paikkaa sinulle, vaikka olisit raskaana oleva nainen.


Jokaisella maalla on omat keinonsa osoittaa "kohteliaisuutta". Kun joissain muissa maissa kohteliaisuus tarkoittaa asenteen osoittamista, joka ei satuttaisi muita, saksalaiset eivät ajattele samoin, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa.


Välttääkseen loukkaamasta muiden ihmisten tunteita, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa, keksimme usein joitain "valkoisia valheita", kuten teeskentelemme tervehtivän jotakuta innoissamme, vaikka emme itse asiassa pidä hänestä niin paljon. Saksalaiset eivät koskaan tee sellaista.


He kuvasivat kohteliaisuutta "kunnioituksena". Ja kunnioitus tarkoittaa totuuden kertomista jollekin sen sijaan, että keksit valheita, jotka selvitetään myöhemmin. Kun seurustelet saksalaisen kanssa, älä odota hänen sanovan sinusta vain hyvää.


Hän esimerkiksi haki sinut paikaltasi ja kysyit: "Miltä näytän tänään? Jos hän sanoi sinun olevan kaunis, hän luulee sinun todella olevan. Mutta jos hän sanoi, että meikit liikaa, sinun on harkittava sitä vakavasti seuraavilla treffeilläsi.


Saada saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa jollekin teet usein typeriä vitsejä tai puhut loputtomasti vähäpätöisistä asioista hänen kanssaan. Näin ei kuitenkaan koskaan tapahtuisi saksalaiselle. Se olisi amerikkalaista "ystävällisyyden" kulttuuria, joka rakastaa murtaa ihmisten välisen hankaluuden jään. Niin kiireinen kuin Saksa on aina ollut, ihmiset eivät käytä aikaansa mihinkään merkityksettömään.


Jos haluat käydä pitkää keskustelua saksalaisen kanssa, kokeile joitain "raskaita" aiheita, kuten politiikkaa, taloutta tai mitä tahansa aihetta, josta hän on kiinnostunut. Koska he elävät vahvassa sukupuolten tasa-arvossa, sinun on parempi puhua kaikesta. Sinulla saattaa olla erilainen ajatus hänen kanssaan, ja on hyvä sanoa ne ääneen. Saksalainen poikaystäväsi kunnioittaa sinua, koska sinulla on oma näkemyksesi, sen sijaan että loukkaantuisi, koska et ole hänen kanssaan samaa mieltä. Saksalaiset ovat tunnettuja älykkäistä ja korkeasti koulutetuista ihmisistä.


He haluavat keskustella ajankohtaisista asioista, joita tapahtuu koko maailmassa, eikä sinulla ole mitään syytä olla seuraamatta esimerkkiä, kun seurustelet saksalaisen kanssa. Jos olet yleensä tietämätön etkä koskaan välitä näistä asioista, sinun on parempi alkaa oppia niistä nyt! Näin sinulla on pitkä ja vakava keskustelu hänen kanssaan. Saksalaiset rakastavat naisia, joilla on laaja tietämys ja kriittinen ajattelu.


Vaikka he eivät näytä haluavan viettää aikaansa perusteettoman keskustelun kanssa, saksalaisilla oli hyvä huumorintaju. Saksalaisten yleinen ensivaikutelma on, että he ovat huumorintajuttomia, mutta kun pääset lähelle heitä ja saat heidät viihtymään ympärilläsi, he rakastivat typeriä vitsejä yhtä paljon kuin amerikkalaiset. Heillä saattaa olla erilainen huumorin maku, mutta hymy ja nauru ovat universaalia kieltä, ei ole? Mutta heillä on todellakin jokin raja vitseilleen. He eivät hyväksy vitsejä maansa synkästä historiasta, joten he eivät koskaan sano Hitlerin nimeä heidän edessään vitsinä.


He kertovat sinulle kaiken, mitä haluat heidän historiastaan, jos kysyt heiltä, ​​mutta he eivät koskaan hyväksy sitä vitsiksi. Saksalaiset eivät koskaan ajattele sitä ikää saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa määrittelee joitain ihmisen ominaisuuksia. Saksalaiset ovat erittäin avoimia tämän suhteen. He eivät välitä seurustella paljon nuorempien tyttöjen ja vanhempien naisten kanssa. Heidän ikänsä ei myöskään määrittele heidän vakavuuttaan parisuhteessa.


Myös saksalaisilla on taipumus mennä naimisiin hieman myöhään kuin keskivertoamerikkalaisilla. Saksalaiset elävät itsenäisesti ja pärjäävät hyvin omillaan, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa. Myös miehet suhtautuvat naisiin tällä tavalla. He eivät koskaan pitäneet naisia ​​heikkoina ja haavoittuvina suojeltavina. Tämän vuoksi sinun on parempi olla odottamatta heidän tarkistavan sinua silloin tällöin vain varmistaakseen, että syöt oikein.


Heillä on omat prioriteettinsa, kuten työ, lepo, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa, ja osan ajastani! Saksalainen poikaystäväsi ei koskaan ymmärrä, jos tulet myöhässä treffeille. Saksalaiset ovat tunnettuja täsmällisyydestään, ja he näkevät myöhästymisen töykeänä asiana ja se tarkoittaa, että et kunnioita kumppaniasi. Sama tapahtuu, kun mies myöhästyi hakemasta tyttöystäväänsä tämän talosta.


Vielä kerran, jos tapaat hänen vanhempansa vahingossa, varmista, että otat tyttöystäväsi mukaan juuri siihen aikaan, jonka olet luvannut hänen isälleen. Älä näytä liikaa itsestäsi, kun saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa vasta seurustelun alkuvaiheessa.


Saksalaiset, sekä miehet että naiset, sammuisivat nopeasti, jos osoitat liikaa tunteita. On parempi piilottaa vihasi tai surusi, kun vain saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa tuntea toisensa. Tämä voidaan selvittää myöhemmin, jos olet tarpeeksi mukava ollaksesi kumppanisi kanssa. Seuraava treffikulttuuri Saksassa on, että he ovat makeita. Pariskunnat odottavat yleensä saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa erityinen hetki tehdä jotain erityistä kumppanilleen.


Sinun ei kuitenkaan tarvitse odottaa ystävänpäivää, joka tulee vain kerran vuodessa antaaksesi heille lahjan tai yllätyksen. Näytä heille hieman vaivaasi antamalla heille lahja vaikka arkipäivänä.


Se näyttää heille, kuinka paljon välität heistä. Mutta jos teet sen vain ystävänpäivänä, he mieluummin ajattelevat, että välität heistä vain kyseisenä päivänä.


Rakkauden löytämisestä Internetin kautta on viime aikoina tullut uusi trendi treffimaailmassa, myös saksalaisten keskuudessa. He voivat löytää kumppanin online-treffisivustojen kautta, mutta huomaavat, että jokin oli vialla viiden tai kuuden kuukauden kuluttua. Tästä johtuen heillä on tapana ottaa tämä verkkokumppani liian vakavasti ja löytää sen sijaan mieluummin tosielämästä.


Saksalaisilla on todellakin oma kulttuurinsa seurustelun suhteen, jos olet kiinnostunut tapailemaan saksalaista, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa, tämä heidän kulttuurinsa uusi löytö on tietysti erittäin hyödyllinen. Nämä eivät ole absoluuttista kulttuuria, jota kaikki Saksassa noudattaisivat, koska jokaisella ihmisellä on oma ainutlaatuinen luonne ja oma ajattelu- ja käyttäytymistapansa seurustelun aikana.


Nämä ovat vain yleisiä asioita, joita saksalaiset voivat tehdä treffeillä. Siten se voi olla hienoa tietoa treffikulttuurista Saksassa. Jos olet joskus kuullut, levitä aina rakkautta kaikkialle, saksalaisilla on vaikeuksia seurustelun kanssa. Lue myös: Miehen merkit rakastumaan Merkit, että sinulla on stalkkereita Sisältö 1 1. Kysy heiltä suoraan 2 2. Laskujen maksaminen 3 3. Tasa-arvo ennen kaikkea 4 4. Saksalaiset eivät valehtele edes kumppanilleen 5 5. He eivät ole "kevyiden keskustelujen" faneja 6 6. Saksalaiset eivät loukkaannu helposti 7 7.


Opi maailman uusimmasta numerosta 8 8. Heillä oli huumorintajua 9 9. Iällä ei ole väliä 10 Ole ajoissa 12 Tunteiden näyttäminen on sammutus 13 Tee jotain erityistä heille 14 Online-treffit. Asiaan liittyvä sisältö.





muistiinpano vanhalta tuttavalta



Tule tänne. Emme aio sietää BS:ää siellä, ainakaan useimmat meistä eivät. Ole hyvä ja menesty täällä. Amerikkalaiset toivottaisivat saksalaiset tervetulleiksi! Amerikkalla oli paljon parempi tilanne, kun suurin osa maahanmuuttajista oli länsieurooppalaisia.


Islam on luonteeltaan radikaali ja radikaali kaikkeen, ei islamiin. Se on sen perusta, aina ollut, aina tulee olemaan. Tulet huomaamaan, että islam on ristiriidassa lännen kanssa melkein kaikin tavoin. He eivät noudata järjestelmäämme, koska se ei ole islamista ja siksi väärä. He eivät sulaudu, koska olemme uskottomia.


Heidän ainoa ohje on valloittaa, käännyttää, tappaa tai alistaa ei-muslimit, kuten he ovat tehneet läpi historiansa. Tämä ei ole mitään uutta, eikä mikään muutu, koska he uskovat, että Koraani on kirjaimellinen Jumalan sana. Ainoa ratkaisu on kaiken muslimien, mukaan lukien ne, joukkokarkottaminen ja juutalais-kristillisen lännen pelastaminen.


Eläköön heidän omissa 700-luvun yhteiskunnissaan, ikuisesti barbaareina, takapajuisina ja pimeydessä, ja anna lännen parantaa itsensä omasta suunnan menetyksestään, sekä moraalisesti että poliittisesti. Minkä tahansa muun tekeminen on edelleen oman tuhomme kutsumista. Käki on lintu, joka ottaa toisen linnun rakentaman pesän. Käkiheimot, massat ulkomaiset kolmannen maailman siirtolaiset, valitsevat vauraan vakaan lännen muuttaakseen sen sijaan, että yrittäisivät parantaa omaa maataan.


He pyrkivät usein istuttamaan kansansa ja kulttuurinsa länteen, toisin kuin mikään muu vauras maa, kuten Japani, Saudi-Arabia ja Kuwait. He vihaavat usein kohdemaansa ihmisiä, jotkut murhat tulevat nimenomaan länteen ja syyttävät rasismista saapuessaan, kuten kanadalaissyntyinen syyrialainen aktivisti, joka julisti, että meidän on lopetettava valkoisten etuoikeus tässä maassa.


Ja valitettavasti lännen ihmiset näkevät oman kansansa ja heimonsa vähenevän, katoavan ja tilalle tulee muut ulkomaalaiset kolmannen maailman siirtolaiset väkivaltaisista ylikansoitettuja köyhistä maista. Kanadalaiset, jotka tuntevat olevansa vähempiarvoisia, ja muukalaisia ​​omassa maassaan ja kodissaan muuttavat pois siirtolaisten hallitsemista naapureista, tämän maan rakentaneet kansat joutuvat syrjäyttämään maastaan ​​paenneet riistäjät hyökkääjät.


Tämä on surullista ja pelottavaa. Eurooppa on shokissa. Yritämme käyttää länsimaisia ​​suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon arvoja uskonnossa, joka ei arvosta kumpaakaan. Kuusataakuusikymmentätuhatta alkuperäiskansoista englantilaista on muuttanut pois Lontoosta viimeisen kymmenen vuoden aikana, ja monet muut kulttuurit ovat korvanneet heidät. Näistä suurimmat ovat muslimeja.


Englantilaiset ovat nyt vähemmistönä pääkaupungissamme. Brexit oli ulvomista tulevalle aavistavalle synkkyydelle. Angela Merkel on vapaan ja demokraattisen Euroopan rappeutumisen arkkitehti. Hän jää historiaan kaikkien aikojen vihatuimpana naisena. Katselin juuri televisiosta Calais'sta tulevien "lapsisiirtolaisten" saapumista viime päivinä, päättyykö lapsuus nyt parikymppisyyteen?


Raskas sydän ja raskas huokaus. Minua harmittaa se, että maan johtajat niin helposti käännyttäisivät kansalaiset pois sieltä ajattelematta tai välittämättä. On täysin mahdotonta hyväksyä sitä, että väestö pakotetaan pois kodeistaan ​​ja kotimaastaan ​​heidän suojelemaan valittujen virkamiesten toimien vuoksi. Tästä huolimatta uskon, että se on monien johtajien tarkoitus, mukaan lukien täällä Yhdysvalloissa olevat.


Jos haluat pitää maasi uskollisena arvoilleen ja perinteilleen, heikkomieliset liberaalit, jotka muodostavat suuren osan johtajuudestamme, leimaavat ja hyökkäävät sinua vastaan. He kutsuvat itseään edistyksellisiksi ja monikulttuurisiksi. Mutta he ovat pelkuria ja niiden vapauksien pettureita, jotka mahdollistivat heidän tulla johtajiksi.


En kannata väkivaltaa, mutta näen sisällissotien tulevaisuuden, kun ihmiset päättävät, että he ovat saaneet tarpeekseen. Voit pahoinpidellä ihmisiä vain niin kauan ennen kuin he nousevat ja taistelevat vastaan. Uskon myös, että juutalais-kristilliset arvot, joita nämä johtajat ovat niin taipuvaisia ​​tuhoamaan, ovat taistelemisen arvoisia, eivätkä ihmiset vain hyväksy vapauden tuhoamista.


Jumala siunatkoon meitä kaikkia näinä vaarallisina aikoina, kun taistelemme säilyttääksemme Jumalan antamat oikeudet. Voitteko kertoa minulle, minne voi mennä asumaan, missä ei lopulta ole islamilaista enemmistöä? jossa meidän ei odoteta luopuvan tavoistamme "integroitua" yhteiskuntaan, joka ei halua meitä?


Useat maat tekevät eläkeläisten muuttamisen sinne helpoksi. Sinulla on luultavasti myös tuloja elämiseen. Costa Ricalla, Panamalla, Belizellä, Ecuadorilla, Kolumbialla, Perussa ja joillakin muilla mailla on ulkomaalaisten ohjelmia siirtymisen helpottamiseksi. Belizen virallinen kieli on englanti, ja käytössä on Yhdysvaltain dollari. Belize on hieman kalliimpi kuin muut, mutta siinä on paljon suositeltavaa. Myös Belizessä ja Costa Ricassa Ecuadorissa on jo suuri englanninkielinen yhteisö.


Se koostuu kanadalaisista, briteistä ja jenkeistä. Tsemppiä ja onnea meille kaikille. Pelkään tulevina vuosina, että tulemme todella tarvitsemaan sitä!!!! Onnittelut Angela. Olet onnistunut tuhoamaan oman maasi. Sosiaalinen kokeilusi on epäonnistunut. Kun islam ottaa täysin vallan, Angela Merkel selvittää kantapään kautta, mitä tarkoittaa elää sharia-lain alla ja kuinka hänen PC-ideologiansa on typerää.


Mutta silloin on jo liian myöhäistä. Kuten muslimit aina tekevät, Aras Bacho kääntää todellisuuden ylösalaisin. Jos hyökkääjät eivät pidä alkuperäisasukkaista tai ovat tyytymättömiä heidän majoittumiseensa, heidän tulee mennä kotiin.


Kuten Hannibalilla oli tapana sanoa A-joukkueessa, kun he suoriutuivat hullusta, ilmeisen mahdottomasta tehtävästä. Islam on kostanut marttyyrien palatsin taistelun. Heidän vakaumuksensa siitä, että mikä tahansa heidän kerran valloittama maa pysyy muslimeina, on pian oikeutettu. Oliko se vain vähävaraisuus ja pelko naapuruston eetoksen pilaamisesta, mikä piti Saudi-Arabian, Qatarin, Kuwaitin ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien portit tiukasti suljettuina muslimimaahanmuuttajalta?


Tai luottamus länsimaisten hallitusten anteliaisuuteen ja heikkouteen, jota täydennetään miljardeilla arabikassasta ja riippuvuudesta arabiöljystä, jotta he toteuttavat suunnitelmansa? Robert Burnsin runo "Sellainen joukko roistoja kansakunnassa" pienellä rodullisuudella on erittäin osuva. Ja mikä ironia, että kehuttua liberaalia hyvettämme käytettiin liberaalien arvojemme tuhoamiseen. Heidän ykköstavoitteensa on alueellinen valloitus ilman, että sitä horjutetaan prosessissa.


Ensin vuodatetaan Eurooppa kuivumaan hyvinvointijärjestelmän läpi, sitten valloitetaan se demografisesti kasvattamalla. Se kaikki palaa nyt purra saksalaisia ​​sananlaskujen perusteella. Tarkastelemme Euroopan sisällissodan alkua. Huntingtonin "Clash of Civilisations" esitetään katsoessamme. Kymmenen vuoden kuluttua, kahdenkymmenen vuoden, viidenkymmenen vuoden kuluttua se on sama, muslimit eivät ole, eivät integroitu isäntäkulttuuriin.


He eivät halua, heidän noudattamansa ideologia ei salli, ja harvat, jotka haluavat, pelkäävät liikaa muslimitovereitaan tehdäkseen niin. On muutamia "luopimattomia" muslimeja, jotka ovat liian peloissaan tullakseen ulos myöntämään sen, ja hyvin harvat tekevät ja hyväksyvät sen, että heidän perheensä ja toverinsa karkottavat heidät; pahimmillaan heidän uhkaamana ja kiusaamana.


Mitä enemmän muslimeja on, sitä vähemmän heillä on kannustimia integroitua. Vuosien kuluttua se on sama, paitsi siihen mennessä sillä ei ole väliä; tulee paljon vähemmän syntyperäisiä eurooppalaisia ​​vastustamaan, ja ne, jotka ovat jäljellä, ovat jo kauan sitten joutuneet hyväksymään huonomman asemansa dhimminä. Nämä ihmiset äänestävät oikeistoa, koska muut eivät edusta heitä.


Täällä Isossa-Britanniassa on sama juttu. Näyttää siltä, ​​että tämä kaikki on järjestetty, se ei ole sattumaa. Tosiasia on, että rajojamme ei enää puolusteta ja tulevaisuudessa tulee olemaan suuria ongelmia. Tätä ei tarvinnut tehdä, koska on paljon parempi auttaa ihmisiä heidän kotimaassaan ja on selvää, että voit auttaa useampia ihmisiä.


Ihmettelen, miksi tämä on järjestetty? Sanoin elokuussa - niin sanottujen pakolaisten tulva järjestettiin. Uskon vahvasti, että on olemassa outo, vääntynyt agenda.


En myöskään voi ymmärtää miksi. Monet tuottavimmista ihmisistä lähtevät ja rikastuttavat maata, johon muuttavat. Hyvin rikkaat ja voimakkaat voivat pitää muslimit loitolla sijoittamalla heidät keskiluokkaisten yhteisöjen joukkoon ja palkkaamalla muutaman niin matalan tason työvoimaa. Tämä on kaava Kaliforniassa, jossa miljonäärit asuvat eristäytyneinä muutaman puutarhurin ja piikaiden, tarjoilijoiden, kokkien ja muiden alhaisten tehtävien kanssa yhteisön ulkopuolella.


Heidän lapsensa ovat yksityisissä kouluissa ja siirtolaiset julkisissa kouluissa. Sama kaava pätee ei-tuottaviin maahanmuuttajiin, jotka elävät valtion varalla.


Meillä on vastaavia no go -vyöhykkeitä, joita rikkaat välttävät kuin ruttoa eivätkä koskaan edes näe kartanoistaan. Ymmärrän, että saksalaiset muuttavat Unkariin päästäkseen pois siitä, mitä Saksasta on tulossa, mutta toivon, että he jatkaisivat taistelua ja äänestäisivät sen Saksan puolesta, jonka he haluavat säilyttää.


Saksan ja useimpien muiden länsimaiden tilanne on surullinen. Tämä on väistämätöntä, kun he kääntävät kasvonsa pois Jumalasta eivätkä enää pidä kiinni raamatullisesta maailmankuvasta. Kansalaisten on kestämätöntä elää rinnakkain loisulkomaalaisten kanssa, jotka ovat halveksivia ja vihamielisiä heitä ja heidän kulttuuriaan kohtaan. On rikollista, että toveri Merkelin kaltaiset johtajat hyväksyvät joidenkin saksalaisten sallivan tällaisen hyökkäyksen.


Voin vain ajatella, että hänen päässään on jotain pirullista järkeä. Maailmanlaajuisesti hän ei ole yksin. Toivon siirtolaisille saksalaisille kaikkea hyvää ja toivon heille onnellista laskeutumista muualle. Minäkin lähdin syntymämaastani, kun näin tulevan katastrofin, josta on nyt tullut todellisuutta. Nousevan maailmantrendin myötä ei pian ole minnekään muualle paeta.


Hyödylliset idiootit, jotka uskovat "relativismiin" ja väittävät, että kaikki uskonnot ovat hyviä, tuhoavat Saksan. Muslimit ottavat vallan ja siitä tulee muslimikansa. Tämä tehdään heidän relativistiensa silmät auki.


Olen elämäni aikana nähnyt Kennedyn murhatun, laskeutuneen kuuhun, kommunismin romahtamisen muun muassa, mutta en koskaan ajatellut, että sodan jälkeinen Eurooppa perääntyisi ja antautuisi maahan tuodulle vähemmistölle, jolla on kaikki, mitä ihmiskunta inhoaa. Ellei tämä ole menneiden kansallismielisten puolueiden ylösnousemus, niin Saksa sekä Ruotsi, Ranska, Belgia jne.


Häviää ikuisesti islamin roskikseen. Ehkä syöpä ei enää ole suurin uhka ihmiskunnalle. Syöpä on voitettu! Aivan silmiemme alla! Se on aina ollut kuuluisa varoitus: että meitä varoitetaan maailman lopusta sellaisena kuin sen tunnemme - Kaikista ennusteista on tulossa todellisuutta, jota olemme aina pelänneet.


Lopulta ne meistä, jotka pystyimme siihen, eivät enää ole sitä kuuluisaa lausetta "syntyä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan-.


Tämä oli todella vakuuttava, paljastava artikkeli, kiitos vielä kerran! Integrointi on kaksisuuntainen prosessi: 1. Alkuperäisen kansalaisen tulee vain tavata ja tervehtiä tai toivottaa ulkomaalaisia ​​tervetulleeksi ja tunnustaa alueet, joissa ulkomaalaisen integroituminen on erittäin vaikeaa; heidän EI vaadita MUUTTAMAAN kieltään tai yhteisönsä normeja millään tasolla!


"Kiitollisen siirtolaisen vastaanottajan" vastaus on tunnustettu ongelmallisimmaksi sopeutumiseksi, mutta siitä huolimatta ulkomaalaisen maahanmuuttajan ehdoton edellytys onnistuneen kotoutumisen toteutumiselle.


Jotkut ihmiset tarvitsevat enemmän apua kuin toiset sopeutumiseen ja voivat saada kulttuurishokin, joka on erittäin TODELLA. Mutta ei missään vaiheessa saa olla liian sympaattinen vastaus tähän taisteluun, paitsi ehkä "porkkana ja keppi", kontrolloitu vastaus johtavilta viranomaisilta, jotka ovat mukana järjestämässä menetelmää integraatiolle. Saksalaiset ovat niin hyvin järjestäytyneitä, älykkäitä, puhtaita ja järjestyneitä kansakuntana, että yleisesti ottaen voit nähdä, että heidän kaupunkialueillaan ja maaseutualueillaan, jos haluaa vain tutkia heitä visuaalisesti, ongelma on monimutkaisempi kuin se, mutta integraatioongelma todellakin. ei pitäisi olla niin ylivoimainen este heidän teutoniselle kulttuurilleen!


Toivon vain, että Saksa voi järjestää kansallisen sitoutumisensa saksalaiseen kulttuuriin. Rukoilen, että he voittavat väärin käsitellyn kotouttamisvastuun tunteensa! On käsittämätöntä, mitä EU tekee itselleen muuttaakseen hurmaavan Euroopan islamin köyhäksi, laittomaksi maaksi, joka tulee pian näyttämään joko sota-alueelta tai Irakin, Syyrian tai loputtomien "arabialaisten pakolaisten" leireiltä. Suosittelen eurooppalaisille REVOLTia tai joudut kodittomaksi tai islamin orjiksi.


Nimettömän "Avoimen kirjeen" kirjoittajan listaamien seitsemän valituksen syyt näkyvät Yhdysvalloissa jo nytkin. Nauti näistä osavaltioiden näkymistä! Tuholaisten torjunta takaisin. Kirjailija Louisa Walters. Kirjailija: Alex Galbinski. Tehdään tarpeettomaksi? Tiedä oikeutesi…. Tilaa Izzy – israelilainen Netflix – alle 5 puntaa kuukaudessa! Kirjailija: Brigit Grant. Paahto hyviin aikoihin. UK Jewish Film Festival saatavilla kotonasi tänä iltana!


Simchat ja shabbatit kaikki käärittynä laatikkoon. Kaupungin tekniikka! Israelilainen yritys etsii uutta toimitusjohtajaa. Kirjailija: Joe Millis. Vintage mahdollisuus. Haluat korvata tämän kesän puuttuneet tapahtumasi? Projekti Devarim. Epätoivoinen lapsen puolesta. Ensimmäinen Steve Redgraven viidestä peräkkäisestä olympiakultaa. En ole koskaan kokenut kiusaamista soudussa pituuteni takia - itse asiassa päinvastoin! Romanttisesti minulla ei myöskään ole ollut suuria ongelmia.


6 jalkaa pitkällä exälläni oli vähän "juttu" lyhyempiä miehiä kohtaan, hän luultavasti tunsi olonsa turvallisemmaksi heidän kanssaan, koska hänellä oli vaikea suhde erittäin pitkän isänsä kanssa ja mielestäni hän huvitti muiden ihmisten reaktiot. Kesti hetken tottua siihen, mutta aloin pitämään kaikkia sivuttain katseita ja kuiskauksia melko kiitollisina, koska kaikki ilmeisesti ajattelivat, että minussa on täytynyt olla jotain erityisen hyvää!


Ensimmäinen vaimoni oli suunnilleen samanpituinen kuin minä. Toinen pitkäaikainen kumppanini oli kuusijalkainen ja kolmas toinen vaimoni oli 5 jalkaa 8 tuuman soutaja, jonka tapasin Molesey Boat Clubissa. Olen nyt taas sinkku ja toivon tapaavani uuden kumppanin - eikä hänen pituutensa ole tärkein tekijä, kunhan omani ei ole hänelle tärkein. Olen saanut monia, monia tylyjä hylkäyksiä pituuteni takia - varsinkin nykyaikaisten nettitreffien kanssa. Mutta minun näkemykseni on, että jos pituuteni on ongelma, se on hänen ongelmansa, ei minun!


Kun olin koulupoika, halusin ehdottomasti olla pitempi. Olin aina vuoden lyhin ja usein viimeinen, joka valittiin urheilujoukkueisiin, ja vanhempani olivat niin huolissaan siitä, että he järjestivät minulle ihmisen kasvuhormoniruiskeet.


Onneksi onnistuin välttämään CJD:n "hullun lehmän tauti" -tartuntojen skandaalin, jotka vahingossa johtuivat ihmisen kasvuhormonilääkkeistä täsmälleen samaan aikaan - aivan kuten olin melkein ihmeen kaupalla välttynyt talidomidi-ongelmista ennen syntymää, kun äidilleni tarjottiin lääkettä hänen raskautensa aikana, koska hän kärsi jatkuvasta aamupahoinvoinnista.


Mutta kaikki tämä oli kauan sitten. Olen nyt täysin tyytyväinen pituuteeni. Se on saanut minut siihen missä olen viimeiset 40 vuotta! Carol 5 jalkaa 9 tuumaa cm. Olen huomannut, että pienemmät miehet ovat jostain syystä olettaneet, että olen uhka ja yrittäneet vähätellä minua tekemällä siitä, että en ole kovin fiksu!


Mikä ei pidä paikkaansa. Se selvästi saa heidät tuntemaan itsensä "isoiksi". Tämä on tietysti yleistys. Teini-iässä pienet miehet nauroivat ja kutsuivat minua "lurchiksi", kysyivät, onko ilma liian ohutta jne.


Minulle jopa kerrottiin, että minulla olisi vaikeuksia löytää kumppania. Olin hyvin hoikka, mikä sai minut näyttämään pitemmältä. Huomasin, että pienet miehet ovat ylimielisiä, ja heillä oli jotain todistettavaa. Nykyään pitkiä tyttöjä on paljon enemmän.

No comments:

Post a Comment