Tuesday, December 21, 2021

Php dating hjemmeside

Php dating hjemmeside



net iDeal BankWire Check Betaling CCBill Mollie Stripe Maxpay Paysafecard VoguePay Micropayment Support på flere sprog: — 29 sprog inkl Php dating hjemmeside Integration med Tinder Clone App Script: Hvis du vil have din selvstændige native iOS og Android App, skal du have din egen tinder clone app. com er en Dating Solutions-virksomhed. Betalingsintegrationer: PayPal, Stripe, 2CO, Chronopay, CCBill, php dating hjemmeside, Fortumo, Robokassa, MultiSafepay, Skrill, PayU Latam, PagSeguro. Disse fyre var de eneste, der havde en nem anonym betalingsgateway som Verotel. Om os WPDating. PayPal er også forudindbygget i softwaren.





1. MatchMe – Komplet Dating Script



Vores produkter, php dating hjemmeside. Særlige tilbud, php dating hjemmeside. Hvorfor vælge os. Funktioner Skærmbilleder FAQ Demoer Priser Bestil Kontakt. NetArt Media Combine-produkter. Skærmbilleder Se skærmbilleder af frontend og administrationspanel.


FAQ Ofte stillede spørgsmål om PHP Dating Site. Demoer Tjek PHP Dating Site online demoer. Priser Prisoplysninger og detaljer for PHP Dating Site. Bestil Bestil nu PHP Dating Php dating hjemmeside. Kontakt Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Php dating hjemmeside er PHP Dating Site og hvad der gør det anderledes end de andre dating scripts?


PHP Dating Site er et komplet websystem til at skabe avancerede og moderne online dating hjemmesider. Det kommer med et hovedwebsted, der giver brugerne mulighed for at tilmelde sig og har forskellige andre sidebruger-adminpaneler med flere funktioner, så de registrerede brugere kan foretage søgninger, sende beskeder, php dating hjemmeside, php dating hjemmeside anmodninger, redigere deres profil og billeder osv. og hovedadministrationspanel, der giver administratoren mulighed for at administrere webstedet, brugerne, webstedets sider og sprog og de forskellige konfigurationsmuligheder.


PHP Dating Site er skrevet i PHP og bruger en MySQL database til at gemme dataene. Den leveres med et webinstallationsprogram, php dating hjemmeside, hvilket gør installationen på din foretrukne server eller hostingpakke hurtig og nem tilbyder vi også installationen som en gratis service, så hvis du foretrækker det, kan vi også gøre det hurtigst muligt for dig. Softwaren leveres også med de fulde ikke-krypterede kildekoder og gratis teknisk support.


PHP Dating Site er forsynet med de fulde ikke-krypterede kildekoder - dette gør det muligt for dig eller udviklere, der arbejder for dig at tilpasse det eller tilføje brugerdefinerede funktioner i det, hvis det er nødvendigt. Vi tilbyder også gratis teknisk support til alle problemer eller spørgsmål, du har og gratis installationsservice - vi kan installere det hurtigst muligt på en server eller hostingpakke efter eget valg.


PHP Dating Site bruger også et fleksibelt skabelonsystem - skabelonerne kan ændres eller nye skal oprettes for fuldstændigt at tilpasse hjemmesidens udseende og følelse. Kontakt os.





datingside software



Særlige tilbud. Hvorfor vælge os. Funktioner Skærmbilleder FAQ Demoer Priser Bestil Kontakt. NetArt Media Combine-produkter. Skærmbilleder Se skærmbilleder af frontend og administrationspanel.


FAQ Ofte stillede spørgsmål om PHP Dating Site. Demoer Tjek PHP Dating Site online demoer. Priser Prisoplysninger og detaljer for PHP Dating Site. Bestil Bestil nu PHP Dating Site.


Kontakt Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Hvad er PHP Dating Site, og hvad gør det anderledes end de andre dating scripts? Ved hjælp af disse scripts kan mænd og kvinder, par og grupper forbinde og kommunikere med hinanden med den hensigt at udvikle deres forhold. Her giver vi dig nogle bedste dating-scripts i php. Klistermærkebutik mv. Læs mere Demo. Det har også et komplet administrationsområde til nemt at administrere de forskellige dele af hjemmesiden.


Den er bygget fra bunden for at give brugerne en fremragende oplevelse. Koden er let, ren og med kernen, der er OOP-baseret, er den nem at vedligeholde og tilpasse.


Presales Chat, Klager, Live Chat, Support Billetter. Den er baseret på laravel og er forbandet hurtig. Scriptet bruger czar panel. Support indeholder ikke Installation som Per Envato Support Policy. Vadoo er datingsidesoftware, som hovedsagelig er baseret på Badoo-webstedet. Smukt design, javascript grid animation 8 i alt, avanceret realtime Ajax chat med humørikoner, premium klistermærker og meget venlig brugergrænseflade.

No comments:

Post a Comment